Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TILAUS

Täysi-ikäinen, yli 18-vuotias asiakas voi tilata Polex verkkosivujen tuotteet lähettämällä sähköpostia osoitteeseen polexrods@gmail.com. Tilauksenne käsitellään seuraavana arkipäivänä ja ne vahvistetaan sähköpostitse lähetettävällä laskulla.

JÄLLEENMYYJILLE TIEDOKSI:
Tuotteiden hinnat on näillä sivuilla ilmoitettu verollisina (sis. alv. 24 %) vähittäismyyntihintoina. Ilmoita tilauksessasi lisäksi yrityksesi nimi ja Y-tunnuksesi, niin saat tuotteet kauppiasnettohintaan. Voimme halutessanne lähettää kauppiasnettohinnaston erikseen.

TUOTTEIDEN HINNAT JA LASKUTUS

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat ovat verollisia (sis. alv. 24 %) vähittäismyynnin yksikköhintoja.
Tuotteiden maksu suoritetaan laskulla, johon lisätään toimituskulut. Toimitus tapahtuu postitse.

Lasku maksetaan ennen tuotteiden toimitusta. Lasku toimitetaan asiakkaalle pääasiassa sähköpostitse tilauksen saapumisen jälkeen ja tavara toimitetaan, kun suoritus näkyy tilillämme. Jos maksua ei suoriteta viikon kuluessa, tilaus peruuntuu. Mikäli tuotteita ei löydy varastosta tai emme muusta syystä pysty toimittamaan tilattuja tuotteita, ilmoitamme siitä asiakkaalle ennen laskun lähettämistä.

TOIMITUSTAPA JA KULUT

Toimitamme tilaukset kirjattuina toimituksina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Polex:n toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä, elleivät asiakas ja Polex muuta erikseen sovi. Postin pakettihinnat Suomeen alk. 6€ (sis. alv.).

TOIMITUSAIKA

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat 1-7 työpäivää.
Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Jos tilausta ei kyetä lähettämään ajoissa esimerkiksi vikatilanteen takia, otamme asiakkaaseen yhteyttä, jolloin hänellä on mahdollisuus purkaa kauppa. Polex toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske poistotuotteita ja alusvaatteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen polexrods@gmail.com ennen tuotteen palauttamista. Palautuksesta asiakas saa selkeät ohjeet sähköpostitse.

Vaihdon, palautuksen tai reklamaation yhteydessä toimimme Kuluttajaviraston sähköistä kaupankäyntiä koskevien sääntöjen mukaan (ks. kuluttajalaki). Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautuksen on liitettävä mukaan asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi, sekä kopio tilausvahvistuksesta.

TAKUU

Polex vastaa tuotteidensa laadusta. Mikäli tilattu tuote on rikki, siinä on puutteita tai se ei muuten vastaa siitä annettua kuvausta, Polex korjaa viat tai vaihtaa tuotteen.
Huom! Konkreettisen tuotteen ja sen tietokoneen näytöllä näkyvässä kuvassa saattaa olla värieroja, joita ei tulkita takuun piiriin kuuluviksi vioiksi.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Ota tämän jälkeen yhteyttä Polexiin sähköpostitse polexrods@gmail.com tai soita numeroomme *** *** **** sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Polex:n antamien ohjeiden mukaisesti.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

©2018 Tilaus- ja toimitusehdot | Polex - suntuubi.com